2a TRAVESSIA CASTELL DE PENISCOLA- GRAN HOTEL PEÑISCOLA - 30 juliol 2023

2a TRAVESSIA CASTELL DE PENISCOLA-GRAN HOTEL PEÑISCOLA 2023

VIDEO EDICIÓN 2022

 

TAVESSIA PENÍSCOLA- BENICARLÓ 2021

 

CANCEL·LADA

 

XXVIII TRAVESÍA PENÍSCOLA - BENICARLÓ- 

https://www.travesiapeniscolabenicarlo.com/

XXIII TRAVESÍA PENÍSCOLA - BENICARLÓ

YA PUEDES INSCRIBIRTE EN LA MEJOR Y MAS ESPECTACULAR TRAVESIA PENÍSCOLA-BENICARLÓ.

 

LA XXIII EDICIÓN VENDRA CARGADA DE SORPRESAS. 

 

INFORMATE A DIARIO DE LAS NOTICIAS DE ESTA EDICIÓN VIA TWITTER @TRAV_PEN_BLO.

 

FACEBOOK

Travesía Peñiscola - Benicarló

 

y en la propia Web de la Travesía: www.travesiapeniscolabenicarlo.com

XXII TRAVESIA PEÑISCOLA - BENICARLÓ

ELS GRANS FAVORITS, JORDI BOSCH I YUREMA REQUENA, VAN GUANYAR LA XXII EDICIÓ DE LA TRAVESSIA PENÍSCOLA BENICARLÓ

 

Diumenge 27 de Juliol de 2014 es va disputar la tradicional travessia Peníscola-Benicarló en la seua 22ª edició

Aquest any la travessia tenia una prova llarga, de 8000 metres, la clàssica, que començava des de la platja sud de Peníscola i una, més curta, de 2000 metres, que siniciava des de la platja de la caracola. 

El pòdium de la travessia llarga, de la categoria masculina, va estar format per:

1º classificat: JORDI BOSCH (CN SANT ANDREU) 1.41.25

2º classificat: DAVID MIRANDA (CN VINARÒS) 1.43.26

3º classificat: VÍCTOR BENAGES (C. TRIATLÓ HURACAN VALÈNCIA) 1.52.06

El primers nedadors masculins del CN Benicarló en arribar varen ser Carlos Fuente i Adrián Adell.

 

El pòdium de la travessia llarga de la categoria femenina fou: 

1ª classificada: YUREMA REQUENA (CN VILAREAL) 1.52.34

2ª classificada: LYDIA MORANT (CN SABADELL) 1.53.18

3ª classificada: ISABEL ARTIGAS (CN AQUÀTIC CASTELLÓ) 1.53.23

La primera nedadora del CN Benicarló a larribada va ser Marta Valdearcos.

 

Pel que respecta a la prova curta, els guanyadors foren: Sergi Saura (12 anys) i Sara Marqués, del CN Benicarló, tots dos.

Lentrega dels trofeus per als participants, va tindre lloc al costat de la platja del morrongo de Benicarló per part de lAlcalde de Benicarló, Sr Marcelino Domingo; del regidor d'esports de l'ajuntament de Benicarló, Sr. Joaquín Pérez;  de la dama del CNB, Lucía Piñana  i del president del CNB, Adolfo Saura.

 

S'ha d'agrair el suport de tots els membres de lorganització;  dels jutges de la federació valenciana de natació; de la diputació de Castelló; dels ajuntaments de Benicarló i Peníscola; dels patrons de les embarcacions de suport; del club GuruguKayak; del club Basiliscus;  de la Confraria de pescadors de Benicarló; del Consorci Provincial de  Bombers; de Creu Roja;  de SAEPLA; de la Policia local; de la Capitania Marítima; de la Gerència de Ports; de Protecció civil i també dels diversos patrocinadors (Nestlé Fitness; Restart; Arena; Zoot; Caixa Benicarló, Axa Giménez-Bretó consultores; Matrix Outlet; Todo Hogar; A1F Sport; Cerámicas Rillo i Provita).

 

XXI TRAVESIA PEÑISCOLA - BENICARLÓ 2013

VÍCTÒRIES DE FERNANDO FERRER I ANA MOLINA (CLUB NATACIÓ VILA-REAL) A LA XXI TRAVESSIA PENÍSCOLA-BENICARLÓ.- Diumenge 14 de Juliol de 2013 es va disputar la tradicional travessia Peníscola-Benicarló que aquest any era l’edició nº 21 de l’actual època. Aquest any, coincidint amb el 25º aniversari del club Natació Benicarló, la travessia tenia la consideració de campionat autonòmic d’aigües obertes de la comunitat valenciana, amb 2 proves: una llarga (7500 metres aprox), per a categoria sènior i màster, que coincidia amb la travessia pròpiament dita i una més curta (2500 metres), que s’iniciava a la platja de la caracola i que es corresponia amb el campionat autonòmic infantil, júnior i màster. El pòdium final de la travessia va estar format a la categoria masculina per: 1º classificat: Fernando Ferrer, amb un temps de 1:52:18 2º classificat: José Luís Larrosa 3º classificat: Emilio Arroyo El primer nedador masculí del CN Benicarló en arribar va ser Miguel Febrer (6 posició). El pòdium de la categoria femenina el completaren: 1ª classificada: Ana Molina, amb un temps de 1:55:14 2ª classificada: Jennifer Nova 3ª classificada: Sara Marqués (CN Benicarló). Sols abandonaren la prova 3 participants. L’entrega dels trofeus, patrocinats per l'ajuntament de Peníscola, per als guanyadors masculí i femení de la prova, es va fer a la mateixa platja del morrongo de Benicarló per part del concejal d'esports de l'ajuntament de Benicarló, Sr. Joaquín Pérez, la dama del cnb, Sara Marqués ( que un moment abans havia fet el tercer lloc a la travessia) i el president del CNB, Adolfo Saura. Posteriorment, a les instal·lacions del Gran Hotel Peníscola, va tindre lloc el pertinent dinar commemoratiu. S'ha d'agrair el suport entusiasta i la col·laboració de tots els membres de l’organització; dels jutges de la federació valenciana de natació; dels ajuntaments de Benicarló i Peníscola; dels patrons de les imprescindibles embarcacions de suport; dels piragüistes, del club GuruguKayak; del club Basiliscus; de la Confraria de pescadors de Benicarló; del Consorci Provincial de Bombers; de Creu Roja; de SAEPLA; de la Policia local; de la Capitania Marítima; de la Gerència de Ports; de Protecció civil i també dels diversos patrocinadors (Viajes el corte inglés, Gran hotel Peníscola, Parador de turismo, Caixa Benicarló, Cocacola-Dimarser, Colebega, Disbesa, Axa seguros-consultores Giménez y Bretó).

Clasificacion V Cto. Aut. Aguas Abiertas[...]
Documento Adobe Acrobat [89.3 KB]

¿ QUIERES HACERTE SOCIO?

Llame al teléfono o WhatsApp

693 490 752

O

utilice nuestro formulario de contacto.

COLABORADORES

OFERTA SOCIOS- AXA SEGUROS

OFERTA AXA SEGUROS.pdf
Documento Adobe Acrobat [52.0 KB]

iCLUB NATACIO BENICARLO
Puerto Derpotivo bajo
12580 Benicarló

E-mail: info@clubnataciobenicarlo.com

PRESENCIA EN REDES

ÁLBUM DE FOTOS

TODAS LAS FOTOS EN NUESTRO FACEBOOK

https://www.facebook.com/ClubNatacioBenicarlo/?ref=bookmarks 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© CLUB NATACIO BENICARLO