LIGA PROMESAS 4ª JORNADA . PISCINA DE VINARÒS

IMPRESSIONANT DEMOSTRACIÓ DE LES PROMESES DEL CLUB A VINARÒS:

Dissabte 23.02.2013, es va disputar  la 4ª jornada de la lliga provincial de promeses a  la piscina de Vinaròs. Un total de 114 nedadors de 3 clubs de la província de Castelló (CN Vinaròs, Club Aquàtic de Castelló, CN Benicarló) participaren en la competició.

Per part del club Natació Benicarló, dirigit per Miryam Martínez, Carla Cornelles i Paula Gil, es va presentar un equip format per 31 nedadors: Júlia Barrachina, Gemma Labèrnia, Maria García, Blanca Pérez , Bianca Beer , Pablo Ebrí, Víctor Montserrat, Sergi Saura, Raúl Carbó, Alejandro Balagué, Nerea Martín, Laura Jiménez, Marina Segura, Balma Fabregat, Alicia Sorlí, Oscar García, David García, Aitor Gil, Joan Gilabert, Andreu Gilabert, Oriol Lluch, Joan Martín, Eva Valdearcos, Blanca Zorrilla, Sara Vea, Patrícia Saura, Andrea Sorlí, Laura Verge, Marta Cheto, Sara Troncho i Eric Alberich.

Els nedadors benicarlandos feren una gran demostració en moltes de les  proves que nadaren de les diferents categories d’edat, aconseguint vàries mínimes autonòmiques per als campionats d’estiu.

Als relleus, els equips benicarlandos guanyaren claríssimament el 4 x 50 braça masculí benjamí i el 4 x 100 braça femení aleví.

També dominaren amb suficiència 3 de les proves proves individuals: Gemma Labèrnia va guanyar els 100 papallona aleví 2001; Sergi Saura, els 100 papallona aleví 2001 i Júlia Barrachina els 200 esquena aleví 2001.

A més, a més, s’aconseguiren 2 segons llocs: Oscar García, als 100 papallona benjamí 2002 i  Júlia Barrachina, als 100 papallona aleví 2001 i, també, 2 terceres posicions, David García als 100 papallona benjamí 2002 i Marina Segura als 100 papallona aleví 2002.

 

VER FOTOS

CAMPIONAT AUTONÒMIC ALEVÍ D’HIVERN. PISCINA MUNICIPAL DE SAGUNT 16-02-2013

ESPECTACULAR DEMOSTRACIÓ DELS NOSTRES ALEVINS AL CAMPIONAT AUTONÒMIC D’HIVERN DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Dissabte 16 de Febrer de 2013, a la piscina municipal de Sagunt va tindre lloc el campionat de la Comunitat Valenciana de natació de la categoria aleví. Participaren 235 nedadors de 36 clubs de la comunitat. El CNB que estava dirigit  per Miryam Martínez, va presentar un equip format per 6 nedadors: Júlia Barrachina, Gemma Labèrnia, Maria García, Bianca Beer, Pablo Ebri i Víctor Montserrat.

Presenciarem una gran actuació de l’equip benicarlando que s’enfrontà als millors  de la categoria a la comunitat valenciana. Tots els nedadors milloraren clarament les seues marques personals en unes proves molt disputades que ompliren de goig a la seua entrenadora Miryam Martínez i als nombrosos aficionats del club desplaçats a Sagunt.

Hem de destacar dintre de la gran actuació global del nostre equip, a les nedadores Júlia Barrachina, que va obtindré la medalla de plata als 100 esquena i va ser 6ª als 200 estils i  Gemma Labèrnia que va aconseguir la medalla de bronze als 100 braça i va obtindré la 4ª posició als 100 papallona. Pau Ebri, per la seua part, va aconseguir una brillant 7ª posició als 100 braça.

 

VER FOTOS

LIGA PROMESAS 3ª JORNADA

LES  PROMESES DEL CLUB ESTAN EN UN GRAN MOMENT DE FORMA:


Dissabte 26.01.2013,  a la piscina municipal de Benicarló, va tindre lloc la tercera jornada de la lliga provincial de promeses que va reunir un total de 104 nedadors de 5 clubs de la província de Castelló (CN Onda, C.Dep. Nat Lledó, CN Azahar Vila-Real, Club Natació Vinaròs i Club Natació Benicarló).

El CNB, amb la direcció tècnica de Miryam Martínez, Carla Cornelles i Paula Gil, va presentar un equip format per 33  nedadors: Víctor Montserrat, Pablo Ebrí, Júlia Barrachina, Gemma Labèrnia, Maria García, Blanca Pérez, Bianca Beer, Dylan Villanueva, Eric Alberich, Sara Vea, Patrícia Saura, Sara Troncho, Eva Valdearcos, Laura Verge, Marta Cheto, Paula Falcó, Blanca Zorrilla, David García, Joan Martín, Oscar García, Aitor Gil, Joan Gilabert, Oriol Lluch, Andreu Gilabert, Sergi Saura, Raul Carbó, Yago Mateo, Alejandro Balagué, Marina Segura, Laura Jiménez, Nerea Martín, Balma Fabregat, Lara Rodríguez.

En aquesta tercera competició, els  nedadors de Benicarló demostraren  molta il·lusió i donaren un bon espectacle al públic que omplia les grades.

L’anècdota de la jornada va tindre lloc a la segona sèrie dels 400 lliures femenins on totes les nedadores es passaren de la distància i continuaren nadant a bon ritme fins fer u total de 450 metres.

Individualment, dels Benicarlandos, hem de destacar les grans actuacions de David García que va guanyar els 100 braça (Benjamí 2002); Júlia Barrachina, segona als 100 braça i als 400 lliures (aleví 2001); Oscar García, segon als 100 braça (benjamí 2002); Pablo Ebri, segon als 100 braça (aleví 2000); Sergi Saura, segon als 100 braça (aleví 2001); Gemma Labèrnia, tercera als 100 braça (aleví 2001) i Raul Carbó, tercer als 100 braça (aleví 2001).

L’equip masculí del CN Benicarló va guanyar els relleus de 4 x50 papallona benjamí i les xiques del CN Benicarló aleví, foren segones als relleus de 4 x 100 papallona.

 

VER FOTOS

¿ QUIERES HACERTE SOCIO?

Llame al teléfono o WhatsApp

693 490 752

O

utilice nuestro formulario de contacto.

COLABORADORES

OFERTA SOCIOS- AXA SEGUROS

OFERTA AXA SEGUROS.pdf
Documento Adobe Acrobat [52.0 KB]

iCLUB NATACIO BENICARLO
Puerto Derpotivo bajo
12580 Benicarló

E-mail: info@clubnataciobenicarlo.com

PRESENCIA EN REDES

ÁLBUM DE FOTOS

TODAS LAS FOTOS EN NUESTRO FACEBOOK

https://www.facebook.com/ClubNatacioBenicarlo/?ref=bookmarks 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© CLUB NATACIO BENICARLO