I CONTROL - LA SALERA

PRIMER CONTROL PROVINCIAL CATEGORIA MASTER A VILAREAL

Dissabte 10.11.12 els nostres nedadors de la secció Màster començaren la temporada a la piscina de Vila-real participant amb èxit amb el primer control provincial.

La secció Màster del club està creixent progressivament i va inscriure un total de 17 nedadors a la competició: Silvia Roca, Miguel Piñana, Carla Cornelles, Inma Cerdà, Marcos Fuente, José Joaquín Dieste, Vicent Prats, Alexandre López, José Luís Moliner, Gerard Saura, Alicia Gilabert, Javier Roca, Sara Marqués, Javier Traver, David Marqués, Damián Vidal i Ferran Remolina.

A destacar la victòria de Carla Cornelles als 100 esquena i els segons llocs de Miguel Piñana als 100 i 400 estils; de Sara Marqués als 200 papallona i de Javier Traver als 200 lliure.

S’ha de mencionar que, al grup Màster, s’estan incorporant cada vegada més ex-nedadors del club que amb molta il·lusió estant tornant a les competicions anys després d’haver deixat els entrenaments pels estudis o per les  obligacions laborals. Especialment significat ha estat el retorn a la competició del gran nedador històric José Joaquín Dieste, un dels pocs nedadors dels  primers anys del Club Natació Benicarló que va arribar a classificar-se per a campionats d’Espanya. Esperem que el seu retorn i el dels altres nedadors veterans marque el camí per a noves incorporacions a esta fantàstica secció màster.

 

FOTOS

¿ QUIERES HACERTE SOCIO?

Llame al teléfono o WhatsApp

693 490 752

O

utilice nuestro formulario de contacto.

COLABORADORES

OFERTA SOCIOS- AXA SEGUROS

OFERTA AXA SEGUROS.pdf
Documento Adobe Acrobat [52.0 KB]

iCLUB NATACIO BENICARLO
Puerto Derpotivo bajo
12580 Benicarló

E-mail: info@clubnataciobenicarlo.com

PRESENCIA EN REDES

ÁLBUM DE FOTOS

TODAS LAS FOTOS EN NUESTRO FACEBOOK

https://www.facebook.com/ClubNatacioBenicarlo/?ref=bookmarks 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© CLUB NATACIO BENICARLO