EQUIPO COMPETICION

AUTONOMICO JUNIOR-ABSOLUTO DE INVIERNO 2013

DESTACADA ACTUACIÓ DE L’EQUIP DEL CNB AL CAMPIONAT DE LA COMUNITAT VALENCIANA


El darrer cap de setmana, 9 i 10 de Febrer de 2013, a la piscina municipal olímpica de Castelló es va disputar el campionat de la Comunitat Valenciana de natació en les categories júnior i absoluta. Participaren 338 nedadors de 32 clubs de la comunitat. El CNB, dirigit per Miryam Martínez va presentar un equip format per 17 nedadors: Lucía Piñana, Carla Fresquet, Gisele Mateu, Nicole Mateu, Irene Sorando, Nerea Sorando, Vanessa Bel, Marta Valdearcos, Sara Marqués, Clàudia Barrachina, Cristina García, Ester Segura, Miguel Piñana, Carlos Fuente, Albert Astor, Alberto Añó i Marc Vea.

El nivell del campionat va ser molt alt i els nostres representants van haver de lluitar de valent en totes les proves.

Individualment, dels Benicarlandos, hem de destacar les grans actuacions a la categoria júnior de Carlos Fuente amb el 4º lloc al 200 estils a sols 2 dècimes del bronze, tornant a batre el seu record històric del club, i el 4º lloc als 400 estils i també la d’Irene Sorando amb el 4º lloc als 50 papallona, 100 papallona i 200 papallona.

Per la seua part, la representació individual infantil de l’equip en aquest campionat, Clàudia Barrachina, Ester Segura i Marc Vea,  va tindre una actuació fantàstica i  aconseguiren millorar la seua marca personal en la major part de les proves que varen nadar.

Destacar també la presència de 2 nadadors veterans (Miguel Piñana i Sara Marqués) que tot i competir habitualment a la categoria màster, encara tenen nivell per a defensar al nostre club a la categoria absoluta de la natació valenciana.


COMENÇA LA TEMPORADA AL CLUB NATACIÓ BENICARLÓ

 

El darrer cap de setmana el Club Natació Benicarló va desplaçar una nombrosa representació a la piscina olímpica de la Salera a Castelló a les ordres de la entrenadora Myriam Martínez, per a disputar el primer control de la temporada. Varen participar nedadors de 5 potents clubs de la comunitat valenciana (Castalia-Castelló, Aquàtic Castelló, Dom Bosco de València i Valenciano de València i el CN Benicarló).

Els nostres nedadors, encara amb la sobrecàrrega muscular pròpia del dur entrenament de pretemporada, donaren una molt bona impressió.

Aconseguiren un total de  19 noves mínimes autonòmiques en aquest primer test, amb nombroses victòries i gran quantitat de segons i tercers llocs.

 

Una fantàstica Lucía Piñana va guanyar els 50 lliures i els 200 lliures; Ferran Marzá ho va fer als 200 esquena; Albert Astor va vèncer als 100 lliures; Carlos Fuente va dominar els 200 estils ; Ana García va ser la primera als 50 braça i un renovat Miguel Piñana es va imposar als 100 esquena.

Individualment hauríem de destacar també les bones marques de dos dels debutants infantils: Marc Vea i Ester Segura.

 

Els components de l’equip foren: Lucía Piñana, Miguel Piñana, Nerea Sorando, Carla Fresquet, David Curto, Carlos Fuente, Clàudia Barrachina, Gisele Mateu, Ester Segura, Albert Astor, Alberto Añó, David Valdearcos, Marc Vea, Jordi Curto, Javier Marzá, Salva Sorlí, Cristina García, Noemí Anta, Ana García, Gemma Rillo, Marcos Fuente, Alberto García, Ferran Marzá i Adrián Adell.

 

El grup va mostrar que està en bona forma i que es pot contar amb ells per a la lliga autonòmica de primera divisió que tindrà lloc al mes de Desembre.

Fins arribar a aquella competició, la mes important de l’hivern, tindran 2 controls més per a mostrar els progressos dels nedadors.

 

Aquests pròxims controls provincials es disputaran  a la nostra piscina municipal de Benicarló  (17-18 de Novembre i 15-16 Desembre).

 

FOTOS

¿ QUIERES HACERTE SOCIO?

Llame al teléfono o WhatsApp

693 490 752

O

utilice nuestro formulario de contacto.

COLABORADORES

OFERTA SOCIOS- AXA SEGUROS

OFERTA AXA SEGUROS.pdf
Documento Adobe Acrobat [52.0 KB]

iCLUB NATACIO BENICARLO
Puerto Derpotivo bajo
12580 Benicarló

E-mail: info@clubnataciobenicarlo.com

PRESENCIA EN REDES

ÁLBUM DE FOTOS

TODAS LAS FOTOS EN NUESTRO FACEBOOK

https://www.facebook.com/ClubNatacioBenicarlo/?ref=bookmarks 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© CLUB NATACIO BENICARLO