COPA AUTONÓMICA DE CLUBES

UN ESPECTACULAR CLUB NATACIÓ BENICARLÓ ACONSEGUEIX LA PERMANÈNCIA EN LA PRIMERA DIVISIÓ AUTONÒMICA.

Els dies 22 i 23 de Desembre, a la piscina municipal de Castelló, es va disputar la  lliga autonòmica de primera divisió en la qual participaren els 8 equips que formen la categoria a  la comunitat valenciana: CN Delfin, CN Piscis-Mislata, CN Ontinyent, CN Vila-real, CN Gandia, CN Benicarló, CN San Vicente i C Sirenas Catarroja.

El CNB, amb la  seua entrenadora Miryam Martínez al capdavant, va presentar un equip format per  24 nedadors: Adrián Adell, Ferran Marzá, Javier Traver, David Marqués, Irene Sorando, Vanessa Bel, Marta Valdearcos, Ana García, Gisele Mateu, Noemí Anta, Cristina García,  Carla Fresquet, Lucía Piñana, Carlos Fuente, Albert Astor, David Valdearcos, Alberto Añó, Marcos Fuente, Clàudia Barrachina, Ester Segura, Nerea Sorando, Miguel Piñana, Marc Fresquet i Sara Marqués.

Després d’unes brillants i fantàstiques carreres  amb duríssima competència amb els equips rivals, els nostres nedadors aconseguiren mantindré a Benicarló un any més a la primera divisió de la natació valenciana. S’ha de recordar que en aquesta categoria els benicarlandos han de competir amb clubs molt poderosos de poblacions que tenen, totes elles, molt més habitants que Benicarló.

Especialment significada va ser la remuntada final que el nostre equip va fer a la darrera sessió, omplint, d’orgull i emoció, el cor dels nombrosos aficionats que es desplaçaren a Castelló per animar a l’equip.

Aquesta bona notícia per a la natació comarcal es completa agradablement amb l’ascens, procedent de la segona divisió, aconseguit pel CN Vinaròs aquest mateix cap de setmana a la piscina de Sagunt. Així, l’any proper tindrem als 2 equips de la comarca  junts a la primera divisió. 

 

FOTOS

¿ QUIERES HACERTE SOCIO?

Llame al teléfono o WhatsApp

693 490 752

O

utilice nuestro formulario de contacto.

COLABORADORES

OFERTA SOCIOS- AXA SEGUROS

OFERTA AXA SEGUROS.pdf
Documento Adobe Acrobat [52.0 KB]

iCLUB NATACIO BENICARLO
Puerto Derpotivo bajo
12580 Benicarló

E-mail: info@clubnataciobenicarlo.com

PRESENCIA EN REDES

ÁLBUM DE FOTOS

TODAS LAS FOTOS EN NUESTRO FACEBOOK

https://www.facebook.com/ClubNatacioBenicarlo/?ref=bookmarks 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© CLUB NATACIO BENICARLO