ASAMBLEA GERENAL ORDINARIA 2022

ASAMBLEA GENERAL ORDINARIA 2022.pdf
Documento Adobe Acrobat [90.3 KB]

ASAMBLEA GERENAL ORDINARIA 2021

ASAMBLEA GENERAL ORDINARIA 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [107.2 KB]

ASAMBLEA GERENAL ORDINARIA 2012

ASSEMBLEA CLUB NATACIÓ BENICARLÓ

El darrer divendres 09.11.12 el Club Natació Benicarló va celebrar la seua assemblea de socis on es van presentar els balanços econòmics i esportius del darrer any. Aquesta va ser la primera assemblea dirigida per la nova junta directiva que presideix Adolfo Saura.

El  tresorer Jose Ramon Montserrat va presentar la memòria econòmica, explicant detalladament el balanç de gestió econòmic. Posteriorment, el president Adolfo Saura va ser l’encarregat d’exposar la memòria esportiva on es va fer un resum dels resultats de la temporada passada.

Començà el president  puntualitzant l’èxit del club en la lliga autonòmica on va aconseguir mantindre sobradament la categoria a la primera divisió després d’una meritòria participació del nostre equip a la competició disputada en la piscina de Natzaret davant altres potent equips de la comunitat.     

Va continuar fent menció específica de l’èxit de la participació als 6 campionats d’Espanya en els quals competiren els nedadors del nostre club: categoria Màster a Castelló; categoria “jóvenes” a Pontevedra; categoria absoluta, Open de primavera preolímpic, a Málaga; categoria aleví  a Cádiz; categoria Júnior a Sevilla i categoria absoluta a Terrassa. Aquesta classificació del Club Natació Benicarló en 6 campionats d’Espanya de diverses categories, constitueix un fet històric al nostre club. També es repassaren els gran resultats als campionats autonòmics, provincials, diversos trofeus i es va fer un sumari de la participació en les diferents travessies marítimes en les que competiren amb èxit els nostres nedadors.

Seguidament, el president va informar als  presents dels acords de col·laboració amb diverses entitats: una agència d’assegurances, una agència de viatges i amb  l’hospital provincial de Castelló, dels quals en poden beneficiar els socis de la nostra entitat.

Pere cloure la seua exposició, es va presentar la nova pàgina web del club on es pot estar al dia de les activitats i notícies que es relacionen amb l’entitat.

Després del pertinent torn de preguntes, es donà per finalitzada l’assemblea.

ASAMBLEA EXTRAORDINARIA - ABRIL 2012

RESULTADO ASAMBLEA
proclamacio nova Junta CNB2012-2016.pdf
Documento Adobe Acrobat [48.0 KB]

¿ QUIERES HACERTE SOCIO?

Llame al teléfono o WhatsApp

693 490 752

O

utilice nuestro formulario de contacto.

COLABORADORES

OFERTA SOCIOS- AXA SEGUROS

OFERTA AXA SEGUROS.pdf
Documento Adobe Acrobat [52.0 KB]

iCLUB NATACIO BENICARLO
Puerto Derpotivo bajo
12580 Benicarló

E-mail: info@clubnataciobenicarlo.com

PRESENCIA EN REDES

ÁLBUM DE FOTOS

TODAS LAS FOTOS EN NUESTRO FACEBOOK

https://www.facebook.com/ClubNatacioBenicarlo/?ref=bookmarks 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© CLUB NATACIO BENICARLO