la natació
amb valors

Últimes notícies

• El Club Natació Benicarló suma 7 medalles a l’autonòmic Màster de llarga distància.

El Conjunt benicarlando va aconseguir una 8a posició en la classificació general, el millor resultat històric d’aquest campionat. Benicarló, 21  d’abril de 2024.  Aquest cap de setmana ha tingut lloc l’XI autonòmic Màster de llarga distància de la Comunitat Valenciana celebrat a la Piscina Esperanza Lag d’Elx,  L’equip benicarlando acudia a la cita amb 5…

Continúa →

• Paula Bretó campiona d’Espanya de Llarga Distància a Oviedo

Paula Bretó campiona d’Espanya de Llarga Distància a Oviedo

La Benicarlanda obtenia la medalla d’or en la prova de 3000 metres i un bronze en els 1500 metre lliures. Benicarló, 24  de març de 2024.  En el Campionat d’Espanya de Llarga Distància celebrat a Oviedo del 22 al 24 de març, Paula Bretó va destacar amb una actuació estel·lar. Bretó va guanyar la medalla…